Atavus Holding breidt uit met Nele Therssen en Maarten Desmet

6 januari 2024

In januari 2024 werd het Atavus team versterkt met Nele en Maarten. Deze aanwervingen zijn noodzakelijk om de vooropgestelde groei en doelen van de Atavus holding te verwezenlijken..

Nele Therssen

Nele Therssen is al jaren actief als accountant en HR voor tal van mooie Brugse bedrijven zoals Milcobel (Kaasimport Dupont) en Solid. Deze functie zal ze ook opnemen bij de Atavus Holding, ter ondersteuning van de finance manager.  

Leuk wist-je-dat-je: Nele zoekt in haar vrije tijd graag de gezelligste bars in Brugge op om iets te gaan drinken met vrienden. Verder is ze een trouwe supporter van haar zoon die voetbalt bij Jong Male.

Maarten Desmet

Deze creatieve marketeer heeft zijn sporen verdiend als digital marketeer bij Roularta Media Group en als digital Teamlead bij KIXX Marketing Agency. Maarten zal als Marketing en Branding Manager instaan voor de marketing en branding van de volledige Atavus holding.   

Leuk wist-je-dat-je: naast het werk kun je hem ook maandelijks bewonderen in zijn podcast die hij heeft over Brugge: Bedankt voor uw reactie.