Bekijk onze projecten

X-Corner - Oostende (Ooststraat 4)

Ocean 4 - Oostende (Langestraat 52)

Projectgrond verkopen?


Bent u eigenaar van een grond, slooppand of vergund project? Atavus is steeds op zoek naar eigendommen om zuiver aan te kopen.
Uw eigendom aan Atavus aanbieden, heeft heel wat voordelen.

Waarom uw grond aan Atavus verkopen?

  • Eerlijk advies
    Een eigendom ontwikkelen is geen evidente opgave. Daarom geven wij steeds de juiste info, schatten we de waarde van uw grond correct in en handelen we in eer en geweten. Daarnaast staan we steeds voor transparante communicatie tijdens de onderhandeling of samenwerking.
  • Financieel sterk
    Atavus is al jarenlang een solide en financieel gezond bedrijf. We beschikken over de nodige middelen om uw transactie snel en probleemloos af te handelen.
  • Marktexpertise
    We brengen een schat aan ervaring en kennis van de vastgoedmarkt met ons mee. We begrijpen de nuances en trends van de sector. Daardoor kunnen we een marktconforme en concurrerende prijs bieden voor uw projectgrond.
  • Duurzaamheid en milieubewustzijn
    Vandaag de dag is duurzaamheid een niet weg te denken aspect in elk vastgoedproject. Atavus houdt daarom rekening met de actuele en toekomstige normen m.b.t. de gebruikte materialen en de innovatiefste toepassingen op het vlak van energie-efficiëntie.

Maak vrijblijvend een afspraak om de mogelijkheden te overlopen en vul hieronder uw gegevens in.

Neem contact op

Contactformulier