Nieuwe kantoren voor Atavus in Oostkamp


3 juli 2024

Eind juni heeft Atavus een overeenkomst met O-Forty gesloten waardoor we de trotse eigenaar zullen worden van een kantoorruimte én parkeerplaatsen in het Business Park O-Forty.  

De kantoorruimte is gelegen aan de afrit E40 in Oostkamp en is daarmee de perfecte uitvalsbasis voor het dagdagelijkse bestuur van de holding. Het betreft een volledige verdieping waarin niet alleen kantoren maar ook voldoende vergaderruimtes én ontspanningsruimtes zullen zijn. De bijhorende parkeerplaatsen met laadfaciliteiten verhogen het parkeergemak van ons personeel en bezoekers.  
Verder zullen de gloednieuwe kantoren uitgerust zijn met de modernste technieken waarbij duurzaamheid centraal staat. Als laatste zitten bij de aankoop ook het gebruik van tal van gemeenschappelijke delen van het business park zoals een veelzijdige ontmoetingsplek, high-end sport- en recreatieruimtes en multi-inzetbare evenement zalen.  

Onze eigenaar van de holding, dhr. Xavier Degroote, is alvast opgetogen met de recente aankoop: “De nieuwe kantoren in Oostkamp zullen de holding een stimulans geven in onze groei. Daarnaast zien we de perfecte ligging ook als een extra troef om nieuw talent aan te trekken voor de organisatie.” 

Het is de bedoeling om begin 2025 deze nieuwe kantoren te betreden. Tot die tijd zullen de kantoren van de holding zich bevinden in het Grand Hotel Casselbergh in het hart van Brugge.